Bluedio hovedtelefoner

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er par høretelefoner er guld værd i hverdagen. Der er virkelig mange som bruger deres mobil til musik og de bruger den rigtig mange timer om dagen. Et par ordentlige høretelefoner gør hele forskellen når man ønske en god ren musikoplevelse. Dog er der efterhånden mange som både forlanger en god lyd, men også et lækkert design. I denne artikel har jeg fundet nogle bud på moderigtige høretelefoner, som jeg har kommenteret på.

Bluedio hovedtelefoner HT Turbine bluetooth 4.1 stereo headset

Pris 299 kr.

Hovedtelefoner har indbygget mikrofon og er til dig der virkelig går op i god lyd. Hovedtelefoner tilsluttes mobilen via bluetooth eller uden bluetooth via det medfølgende lydkabel(aux). De fåes i sort eller hvide og har store 57 mm. dynamiske drivere og ørepuder tilpasset den bedste lyd samt 11 equalizer tilstande.

Kreafunk aHEAD Høretelefoner Trådløse, Black Edition

Pris 699 kr.

De trådløse høretelefoner er i et lækkert og smart design, og kan med opladning holde helt op til 14 timers brug med musik.

aHEAD høretelefoner er med bluetooth 4.0+EDR, og indbygget mikrofon og kontrolpanel på siden ved øret. Med denne kan du skifte sang, skrue op for volumen, trykke play, pause, og endda besvare og afslutte opkald fra din telefon.Der medfølger en flot kasse til opbevaring til hovedtelefonerne. Det er smart!

Trådløs luksuslyd fra B&O BeoPlay H9

Pris 3.795 kr

Her er et bud på luksus høretelefoner fra B&O. Deres model H9 har to electro dynamic driver, 40 mm diameter, og en klar mikrofon. Høretelefonerne har både Bluetooth 4.2 med aptX & AAC og 3,5 mm auxstik. På Bluetooth fungere hørertelefonerne helt op til 14 timer med uafbrudt musik.

Der findes mange muligheder, det hele handler om hvordan du ønsker at udtrykke dig med og hvilken tøjstil du har. Høretelefonerne kan være med til at definere hvem du er og hvilken slags musik du høre, en det jo en hel anden snak.