Kvinde snørrer løbesko

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I løbet af de sidste par måneder har jeg tænkt en del på, at jeg burde dyrke mere motion, men har ikke rigtigt fået gjort noget ved det. Det er ikke fordi, jeg ikke har haft lyst, det har bare været så pokkers svært at komme i gang. Derfor har jeg besluttet mig for, at nu skal det være!

Et vægttab er ikke målet

Formålet med at dyrke mere motion er ikke, at jeg skal tabe mig. Det handler derimod om, at jeg gerne vil føle mig stærkere og have mere energi i hverdagen. Når jeg er inde i en god rytme, hvor jeg dyrker motion regelmæssigt, er jeg gladere og har langt mere overskud på arbejdet og derhjemme. Modsat føler jeg mig lidt dvask i de perioder, hvor jeg ikke rigtigt får dyrket regelmæssig motion. Sådan har det været hen over sommeren. Jovist har det været varmt, og måske for varmt til at løbe en tur, men det er stadig ikke en undskyldning for at være inaktiv. Det skal det være slut med fra nu af, og derfor har jeg udfordret mig selv.

Skal træne med forsvaret

Ja, du læste rigtigt – jeg skal træne med forsvaret. Det er dog (desværre) ikke i bogstavelig forstand. Jeg har fundet en app i App Store, som hedder ’Træn med Forsvaret’. Den indeholder forskellige programmer og øvelser, som benyttes af professionelle soldater i Forsvaret. App’en er lavet af House of Code, der gerne vil inspirere brugeren til at komme i form.

Jeg har valgt at følge en standard 8-ugers træningsprogram, og kan i appen se, hvilke træningspas og øvelser jeg skal igennem hver uge. Jeg skal træne med appen for første gang i morgen, og jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg ved, at det bliver hårdt, men jeg må bare bide det i mig og komme i gang.