instagram mobil

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Instagram er et medie som stormer fremad, og sidste år overgik de twitter på aktive brugere. Der findes mange instagram brugere som er blevet kendte via dette medie, og jeg vil prøve det samme. Det findes et par brugere med navnet anastasias, som f.eks denne russiske playboy model @Anastasia_Skyline, som har over 2 millioner følgere. TV programmet Ung og stinkende rig, er en britisk dokumentarserie som i øjeblikket kører på Dr3, man man følger 8 forskellige unge mennesker som dyrker deres rigdom og fælles for dem alle er at de gør det gennem instagram. Men hvilke telefon er den oplagte “instagram mobil” og hvad skal jeg vælge. Jeg har undersøgt markedet, og her er mine overvejelser og resultatet.

Når vi snakker om Instagram handler det om billeder og derfor kameraet i telefonen alpha omega. Jeg har læst diverse guides og test af gode kamera telefoner. Telefoner som jeg har undersøgt:

  1. iPhone 7S Plus – To kameraer, der skyder som ét. 12 MP kameraer med vidvinkel- og teleobjektiv. 2 x optisk zoom. Op til 10 x digitalt zoom, autofokus, fotolys, HDR, Live Photo
  2. Sony xperia Z5 – 23 megapixel, aperture F/2.2, fasedetektion autofokus, fotolys, HDR
  3. Samsung Galaxy S7 – 12 megapixel, aperture f/1.7, autofokus, fotolys, optisk billedstabilisering

Jeg har omhyggeligt undersøgt og sammenlignet priser og tilbud på telefoner, og er kommet frem til iPhone 7S plus. Det dobbelte kamera tiltaler mig, og må indrømme at jeg er blevet lidt inspireret af de medvirkende fra serien Ung og stinkende rig, hvor de alle sammen havde iPhone og flere Plus modellen. Jeg ser frem til at få skudt nogle gode instagram billeder, og hvis du er nysgerrig, er det bare om at følge med her på bloggen. Hej hej så længe.