Nye møbler på min tidligere arbejdsplads

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Da jeg i sin tid arbejdede på kontor, hvilket jeg i øvrigt var rigtig glad for, besluttede ledelsen sig for, at vi af en eller anden årsag skulle skifte samtlige møbler ud på kontoret. Det var alt lige fra skriveborde til spisebordsstole i vores lille kantine. Vi menige ansatte blev aldrig informeret om, hvorfor det pludselig blev aktuelt, men vi accepterede selvfølgelig de nye tiltag, og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke blev glad for min nye ergonomiske kontorstol. Egentlig var det ikke kun noget, jeg blev glad for. Min kæreste blev mindst lige så taknemmelig, da han dermed slap for at massere mine skuldre hver anden aften.
Jeg mener, at virksomheden, hvor vi købte alle de nye kontormøbler, faktisk hed noget med ”kontormøbler”, og de vist nok også har en afdeling i Aalborg, der hedder Kontormøbler Aalborg. Men jeg er ikke hundrede procent sikker. Ellers har de vist en hjemmeside, som også hedder noget i retning af Kontormøbler Aalborg.

Jeg er som bekendt ikke ansat i den pågældende virksomhed længere, selvom jeg var rigtig glad for det. Mit forhold til tidligere ledere og kollegaer er stadig intakt, og det føles egentlig ret godt. Jeg ses stadig af og til med nogle af mine daværende tætteste kollegaer, hvor vi mødes til en kop kaffe eller en lækker omgang tapas.
Jeg har aldrig tænkt, at jeg ville fortsætte med at holde kontakt til tidligere kollegaer, da mine tidligere ansættelser aldrig rigtig har lagt op til, at kontakten skulle bibeholdes mellem mine kollegaer og jeg.

Det ville da være dejligt, hvis jeg kunne begynde at se nogle af mine kollegaer lidt mere privat også, men jeg ved ærlig talt ikke, om det ville skabe en mærkelig stemning på kontoret, hvis vi både havde ses i weekenden og nu også hele ugen. Det vil tiden vise.