Plakater til hjemmet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har fundet de lækreste plakater til mit hjem. Det eneste problem er bare prisen på dem, og umiddelbart ligner det noget man selv kan printe. Normalt er jeg meget kreativ og har længe overvejet at lave plakaterne selv. Problemet er bare det med at få dem printet. Tidligere lavede jeg en lille collage af a4 ark som jeg selv printede. Det blev bare aldrig helt godt, da kvaliteten langt fra var i top. Tror problemet er at min printer ikke er god nok det er bare en billig HP printer med lige så billige HP blækprtroner. Men jeg har set en ny tjeneste på nettet, hvor det er muligt at sende sit plakat design, og få det printet efter professionelle forhold. Det ser jeg frem til at prøve. Jeg har tænkt mig at udsmykke hele min væg med plakater i forskellige størrelser, og forskellige rammer. Det har jeg set på flere instagram boligprofiler, og det ser vild godt ud. Der er i det hele taget rigtig mange profiler på instagram som giver god inspiration til boligindretningen, men det vigtigt at man tager disse billedet med et gram salt, da diverse filtre og opsætning gør at billedet ser unaturlig lækkert ud.

Jeg har selv en instagram som jeg dyrker reglmæssigt. Her liger jeg både billedet op af mig selv, når jeg hygger ved veninderne eller min boligindretning. Jeg har hørt at profiler med mange følgere er blevet kontaktet af bolighuse, og blevet tilbudt penge for at ligge billeder på af deres produkter. Der er også mange som får tilsendt produkter, som på den måde bliver promoveret. Så snart at mine plakater er blevet printet, skal det helt sikkert på instagram, så folk kan blive inspireret og måske bestille plakater ved mig i fremtiden – hvem ved.