Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg skal have nyt badeværelse. Det gamle er forældet og jeg vil gerne have et nyt og lækkert udtryk. Derfor vil jeg gerne have gode råd fra jer om, hvad der er smart at gøre med sit badeværelse. Der er selvfølgelig nogle ting, som er helt logiske og som er en selvfølge.

Over- eller underskabe?

Jeg overvejer om jeg skal have over- eller underskabe. Måske endda begge dele. Underskabe kan passende være under vasken og jeg ved ikke helt, hvor overskabene skal være. Jeg ved dog, at jeg har rigtig mange ting, som jeg gerne vil have gemt væk på mit badeværelse. Netop derfor synes jeg ideen om både over- og underskabe lyder ret tiltalende. Har I nogle gode forslag? Så kom gerne med dem.

Indbygget eller fritstående toilet?

Min næste udfordring er hvorvidt jeg skal have et indbygget eller fritstående toilet. Det fritstående er lige mere gammeldags, men jeg synes faktisk det indbyggede er ret smart. Især i forhold til rengøring. Jeg ved dog ikke om det giver nogen komplikationer i forhold til vandrør eller andet VVS, hvis der bliver problemer? Det er ikke noget, som jeg ved noget som helt om. Jeg ved, at jeg skal bruge en VVS-installatør, når det hele skal installeres. Her har jeg besluttet mig for at bruge disse. De laver VVS opgaver over hele landet og jeg har en veninde, som også har brugt dem. Hun var meget tilfreds, så derfor har jeg valgt at bruge de samme.

Andre overvejelser?

Jeg har ikke før prøvet at skulle lave nyt badeværelse. Derfor er jeg i tvivl om hvorvidt der er andre overvejelser, jeg har glemt, som ville være smarte at have med. Hvis du tidligere har lavet nyt badeværelse eller bare har nogle gode ideer, så må du endelig sige til. Jeg tager gerne imod gode råd.