Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes så mange ting, man kan give sig i kast med, hvis man gerne vil have tilværelsen til at gå lidt hurtigere. Det bedste råd, jeg kan give, er at kaste sig ud i noget, der er en smule interessant, og som giver anledning til både grin og kreative løsninger. Og det har jeg fundet i en noget uventet hobby, som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forestillet mig, jeg ville blive betaget af. Hvad er det så? Det løfter jeg sløret for lidt senere.

Okay, jeg løfter sløret for det nu… det er broderi. Jeg elsker at brodere, har jeg fundet ud af, og jeg synes godt nok, det er sjovt, for det var noget, jeg ikke i min vildeste fantasi havde kunne overveje, jeg ville synes, var interessant.

Men det gør jeg altså. Og det er da ganske fantastisk, selvom jeg også godt kunne have tænkt mig at gå op i at fiske eller noget i den stil. Det er sjovt at fiske, men det er nu også rigtig sjovt at brodere. Forskellen er bare, at jeg ikke får et længerevarende og kontinuerligt produkt ud af det. Og jeg tror muligvis, at det er det, der tiltaler mig ved min nye hobby — broderi.

Der er allerede mange af mine veninder, der har spurgt, om ikke de må få noget af det, som jeg har broderet. Det har jeg altså sagt nej til, for jeg synes ikke rigtig, det klæder dem, når de har prøvet det. Det kan måske have noget at gøre med, at jeg blandet andet har broderet et ‘maleri’. Jeg ved det jo ikke. #confused

Hvad går du og fifler med, når du ikke sidder klistret til skærmen herinde og trykker på opdatér? Kommentér herinde. Vi ses i hvert fald, inden du har klikket på F5 alt for mange gange – for Anastasias? Tja, det er vel bare Danmarks fedeste (og mest opdaterede) blog.