hus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hjemme hos mig var vi ved at gå lidt død i vores eget hjem. Vi var lidt trætte af hvordan tingene var og gik egentlig og overvejede hvad vi skulle gøre. Skulle vi købe noget nyt? Var det bare en fase eller hvad var det egentlig der lå til grund for disse tanker. For vi bor et dejligt sted, har dejlige naboer og det ligger godt centralt i forhold til de ting som vi skal bruge og derfor vil det jo være ærgerligt at flytte fra det her sted. Derfor besluttede vi os for at lave nogle renoveringer til vores hjem i stedet. Her er de renoveringer vi lavede

Forlængelse af huset

En af de største ting der var galt, var at vi ikke synes at huset var stort nok. Derfor fik jeg hjælp til at udtænke hvordan man eventuelt kunne udvide huset med et eller to ekstra rum og hvor de i så fald skulle være. Da vi havde en plan vi kunne lide, søgte vi om tilladelse til det og da den var givet handlede det bare om at komme i gang. Det tog selvfølgelig lang tid, men nu hvor det er færdigt synes vi det er det hele værd.

Renoveringer af stuen

Stuen har altid været et rum som vi har brugt meget tid i. Vi nyder at sidde sammen og bruge tid sammen i stuen. Derfor synes vi også at der var et eller andet galt med den måde som stuen var på. Størrelsen og vinklen var fin, men der var alligevel noget. Vi blev enige om at prøve et ny sildebensparket og det er vi rigtig glade for at vi gjorde da det har gjort meget for udtrykket i stuen.

Som du kan se, så lykkedes det os ret godt at få lavet et nyt hjem til os. Der var en række andre mindre ting vi også gjorde, som f.eks. at male, men det var ret nemt.