Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Overtøj er dyrt. Fordi sæsonerne opstiller forskellige kriterier for hvad god påklædning er, så er man tvunget til at have flere sæt jakker og hverdagsfodtøj. I vinterperioden er det godt med vinterstøvler og en tyk jakke der kan modstå både storm og kulde såvel som fugt. I efteråret skal overtøjet kunne vedstå de skiftende temperaturer og vindforhold. Her er det vigtigt at det altså hverken er for varmt eller for koldt.

Ordentligt system

Fordi vi er tvunget til at eje flere sæt overtøj for at komme gennem årstiderne, så er det også vigtigt at vi passer på det. Vi skal opbevare det ordentligt. Ved at have et system i overtøjet, så slipper man for de her irriterende situationer hvor den lille hank i en jakke knækker, eller tre jakker falder ned fordi du skulle have en enkelt.

I sådan nogle tilfælde vil man se folk der har dedikeret et par kasser, noget skabsplads eller benytter hulrummet under sengen til at opbevare tøjet der er udenfor sæsonen. Dette skaber plads og hjælper meget gennem hverdagen fordi der er et problem mindre.

Andre finder ud af at trods den ekstra opbevaring hist og her, så er det ikke nok. Nogle går ud og investerer i et sæt bøjler og en ekstra knagerække. Knagerækken er klart første prioriteten da den øger antallet af kroge hvori man kan hænge en bøjle eller en jakke. Dette er på det praktiske plan. Men på det visuelle plan, så kan man sagtens finde veldesignede knagerækker og bøjler, som får en pyntende effekt.

Ved at have dette i mente, så får ens knagerække flere funktioner i entreen, som er vigtige for rummet. Det giver overblik over ens jakker, det giver plads til gæsterne, og det ser godt ud samtidig.