Prinsessedrømmen – den perfekte brudekjole

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min veninde skal giftes i sensommeren, og i den forbindelse har jeg været med hende og hendes tætteste veninder og familie ude og kigge efter brudekjole. Vi snakkede om, at alle os tøser altid har haft en idé om, hvordan vores brudekjole skal se ud. Vi har drømt om det perfekte prinsessebryllup og den perfekte prinsessebrudekjole siden vi var helt små, og det tror jeg er en fælles tendens hos de fleste piger i den vestlige verden.

Brudekjoleprøvning

Vi havde planlagt, at skulle besøge 3-5 brudekjolebutikker i København omegn – alt efter hvor mange vi nu kunne nå, og hvor mange kjoler, hun ville prøve hvert sted. Men først startede vi ud med en brunch og en hyggesnak omkring hendes forventninger til den kommende brudekjole.

Da vi ankom til første brudebutik udvalgte hun 3 kjoler, som hun ville prøve. Vi andre satte os i en sofa og ventede i spænding på at se hende i en hvid, gulvlang brudekjole. Hun virkede begejstret, og vi blev begejstret første gang vi så hende i en brudekjole. Der er altså bare noget helt unikt og smukt over at bære en hvid brudekjole. Kjolen var gulvlang, havde et a-snit og en åben ryg. Min veninde er høj og slank, så den åbne ryg klædte hende virkelig bare! Men man skal jo ikke forelske sig i den første kjole, som man prøver, så derfor gik hun tilbage i omklædningsrummet og prøvede yderligere 3 kjoler i samme butik, før vi tog videre til den næste butik.

Som dagen skred frem og en masse kjoler var prøvet, besøgte vi Gudnitz Copenhagen, hvilket jeg er rigtig glad for at vi gjorde. Min veninde fandt nemlig den smukkeste og mest elegante brudekjole, jeg længe har set. Den mindede en smule om brudekjolen, som Kronprinsesse Mary bar til hende og Kronprins Frederiks bryllup. Min venindes brudekjole var gulvlang, havde lange ærmer, en lav c-ryg og stoffet var helt glat. Den var simpelthen bare så smuk! Vi var alle enige om, at dette var lige en kjole for hende, og nogle af os kunne ikke lade være med at falde en tåre eller to. Ingen af os kan vente med at se hende på den store dag – hun bliver bare så smuk.