Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er sjovest at tage på stranden i bikini, hvis du er glad for hvordan din krop ser ud. Dette vil langt de fleste piger nok være enige i, derfor er der i begyndelse af foråret, når blomsterne springer ud og træerne bliver grønne, også en overflod af kvinder som begynder at besøge fitnesscentrene igen, efter en lang periode i vinterhi. Men bryder du dig ikke om den indelukket følelse der typisk er i et fitnesscenter? Frygt ej, der er heldigvis andre måder hvorpå du kan få din krop klar til sommeren på.

Tag din bedste veninde under armen og meld jer ind i en løbeklub

Det er ikke altid lige sjovt at begynde i en ny forening. Frygten for at du ikke kan følge med de andre mennesker, som har trænet i langt længere tid end dig selv, kan være utroligt svær at overkomme. Derfor kan det være en rigtig god ide at søge hjælp hos en veninde, og forhøre dig om hun ikke også kunne tænke sig at komme i bedre form inden sommeren begynder. Du kan også lokke med det sociale i at I, i en løbeklub, kan løbe og nyde den smukke danske natur, samtidigt med at I kan få snakket lidt om småt og stort.

Se hurtige fremskridt ved at begynde i en cykelforening

Hænger du lidt i bremsen, og er du kommet lidt sent i gang med at få smidt vinterfedtet, kan du med fordel melde dig ind i en cykelforening. Her kan du nyde glæde af det sociale, samtidigt med at du hurtigt vil kunne begynde at se fremskridt på vægten og ikke mindst omkredsen. Du kan her finde racercykler i mange forskellige prisklasser, til både den mere erfarne cykelrytter men også til den mindre øvede cykelrytter, som måske er mere ny i sporten.