Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har hele tiden gået og sagt til mig selv, at i år var året, hvor jeg ikke skulle sydpå. Den skulle stå på cafébesøg, besøge venner i sommerhus, et par ture til stranden og alt det der er dejligt i den danske sommer.

Men ved I hvad der ikke er dejligt – det er at kigge på en vejrudsigt for den kommende uges tid (ja min ferie begynder om lige præcis 23 minutter i skrivende stund).

Hvis jeg troede på, at det blot var en uge med dårligt vejr efterfulgt af en god uge, så kunne jeg leve med det, men der er mildest tal ikke meget der tyder på det, faktisk bliver det koldere, når længere hen vi kommer. Jeg har med andre ord mistet tiltroen til at det bliver sommer inden for de næste tre uger.

I need sun !

Jeg er en sommerpige, og for at kunne klare resten af året, er jeg nødt til at have sol på min blege krop, de sidste mange år har jeg været sydpå, men i år havde jeg ikke planer om det, men med den vejrudsigt, ser jeg ganske enkelt ikke andre muligheder end at flyve sydpå.

Sådan er jeg dog tydeligvis ikke den eneste den har det, og kan i den grad ses på priserne for at komme ud og rejse. Hvis man ikke lige har lyst til at tage Tyrkiet i disse dage, er det virkelig blevet dyrt at komme udenlands, men sådan er det jo altid, når man har mest brug for det – så nu er det jeg har brug for jer – mine læsere…

Hvordan finder jeg en billig charterrejse, jeg har kigget på mulighederne for finde en billig charterrejser fra Tyskland med dem her, og jeg kan ikke helt se nogen grunde til ikke at gøre det, så vil høre om der er nogen af jer der har erfaringer med dette?