Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan godt være, at det endnu er tidligt på året, men derfor er jeg alligevel blevet inviteret til julefrokost med firmaet. Det er rigtig fedt, at de er ude i så god tid i år, for sidste år blev jeg først inviteret i sidste øjeblik – ej okay, der var en måneds varsel, men det resulterede alligevel i, at jeg havde sagt ja til en anden julefrokost, og derfor kunne jeg ikke deltage.

Det var rigtig irriterende, at jeg ikke fik mulighed for at deltage, for jeg ved jo, hvor meget det styrket forholdet mellem kollegaerne. Det er sidste gang, jeg ikke tager med til en firmajulefrokost. Jeg kan jo også se, at alle kollegaerne kender hinanden lidt bedre nu.

Det skal dog også lige siges, at jeg var helt ny sidste år, og det var der mange af mine kollegaer, der også var. Derfor er det rigtig irriterende, at jeg virkelig føler, at jeg er gået glip af noget, fordi jeg ikke deltog. På den anden side er det også meget godt; der skete et par skandaler, som jo ikke lige frem er fede for de involverede parter.

Kristine og regnskabsassistenten kom til at være lidt for nærgående, og det har de godt nok hørt meget for. Lidt sjovt, men jeg har også lidt ondt af dem, for de kunne vist godt lide hinanden, men det blev der hurtigt sat en stopper få. De kunne simpelthen ikke rigtig finde ud af det, fordi de blev drillet en smule.

Nå, men jeg satser på, at det ikke kommer til at ske for mig i år. Det ville være rigtig fint. Tror jeg kommer til at anstrenge mig for ikke at drikke mig så fuld, at jeg kommer til at lave noget dumt, jeg ikke kan stå inde for. Det er helt sikkert.