Vinkøleskab

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Åh -er der der noget bedre end kold hvidvin eller Rose på en sommer dag?

Jeg elsker det og er igennem de sidste mange år begyndt at købe rigtig mange flasker. Vinen i mit køleskab er faktisk begyndt at optage lidt mere plads, end jeg gerne vil have, hvilket får mig til at skulle beslutte om jeg vil gemmer en slat hvidvin eller en karton med mælk, og jeg har indset, at det er tid til at give vinen sin egen hjem – det er rigtigt, jeg er på markedet for et vinkøleskab og har sat mig lidt ind i, hvad du skal være på udkig efter, hvis du også vil anskaffe et.

Mindre vinkøleskabe fås overordnet i to typer: Køleskabe, der har en kompressor som et normalt køleskab og “tavse” køleskabe, der er termoelektriske.

Køleskabe, der bruger et termoelektrisk system, bliver ofte vurderet som bedre, alene fordi de er meget stille. Hvis stilheden er vigtigt for dig, så købe en af ​​disse. Termoelektriske enheder sender virkelig kold luft ind i enheden, og trækker varme ud af enheden. Når varmen er trukket ud, hjælper køleskabet kun med at holde den køligere luft, der er adskilt fra den varmere luft inde. Hvis du begynder at mærke varme så betyder det, at termoelektriske enheder ikke køler flaskerne så meget, du ville have ret. Men de er stille, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at de er så populære.

Kompressorenheder, derimod, fungerer ligesom en mini køleskab ville. Når termostaten inden i køleskabet er indstillede til en bestemt temperatu, kører kompressoren på og køler hele aggregatet ned igen. Selvom kompressorens kan være lidt mere støjende end de termoelektriske enheder, fungerer de meget bedre til ent faktisk at holde flaskerne kølige og derfor valgte jeg sådan en. Jeg har ikke modtaget den endnu men jeg glæder mig til at prøve den.