Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi have for nyligt en ferie som var meget tiltrængt. Den havde været planlagt længe og vi alle sammen taget ferie fra vores arbejde så vi kunne komme afsted sammen uden for de store ferier og dermed få det lidt billigere end vi ellers ville kunne. Alt gik da også godt på ferien lige indtil de sidste 24 timer.

Vi havde valgt at tage af sted sammen med nogle venner for at kunne nyde lidt sol her i den kolde tid. Det var rigtig rart at komme ned og få lidt sol og bade lidt en pool igen. Derudover var der jo selvfølgelig også all-inklusive på hotellet, så der manglede hverken mad eller drikke i løbet af hele ferien. Bestemt anbefalelsesværdigt at gøre sådan noget. Vi var ude at spise et par gange da vi lige var blevet lidt trætte af hotelbuffeten og det gik jo også super smertefrit.

Men nu til der hvor det begyndte at gå galt. Vi skulle rejse hjem midt om natten og derfor skulle der ikke ske noget vildt om aftenen der udover vi lige skulle ud og spise god mad og ellers bare hjem og få et par timer inden man skulle afsted igen. Dog skete der det da vi kom tilbage hotellet at min mand fik det meget dårligt og måtte løbe frem og tilbage fra toilettet gentagende gange. Det gik dog lidt i sig selv lidt inden vi skulle afsted og vi kom sikkert afsted mod vores fly hjem

Så gik det hverken værre eller bedre da vi kom hjem. Vi skulle til at låse os inde i vores hjem og opdager pludselig at vi har mistet både pung og nøgler til huset. Vi har sikkert mistet det på hotellet eller er det blevet stjålet i lufthavnen. Vi kom dog ind ved hjælp af en venlig låsesmed og måtte hurtigt i gang med at spærre kort og bestille nye hjem.