Dengang min onkel havde brug for en advokat

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De folk der har taget en lang videregående uddannelse inden for humaniora eller samfundsvidenskab ved at jobsene bagefter ikke ligefrem hænger på træerne. Det kan være svært at finde nogle der vil ansætte nogle og har man været så uheldig ikke at have et studiejob mens man har været studerende, så kan det blive endnu sværere da man er meget langt væk fra arbejdsmarkedet og reelt ikke har noget bevis på hvad det er man kan i den virkelige verden. Derfor kan du gøre brug af disse tips og tricks til nemmere at finde et relevant arbejde

Skab din egen profil

De fleste arbejdsgivere vil foretage en simpel søgning på Google inden de kalder folk til samtale og særligt inden der vælger at ansætte folk. Men hvorfor er det ikke bare dig der bestemmer hvad der skal komme frem? Hvis du opretter og vedligeholder, samt smider relevant indhold op på en række populære kanaler så som Facebook, LinkedIn, YouTube, din egen hjemmeside, Twitter eller mange andre, så er det kun indhold du selv har valgt der kommer hjem

Hav din sikkerhed

At være arbejdsløs kan gøre mange ting ved folk. Nogle nyder det mens andre hurtigt bliver rastløse og derfor kommer til at gå ned i et hul. Derfor er det vigtigt at have en form for sikkerhed økonomisk og derfor kan det være en god idé for dig at melde dig ind i en relevant a-kasse. Skal du f.eks. sidde på kontor kunne det være at det skulle være HK a-kasse.

Tag læringen i egen hånd

For at kunne skille sig ud er det vigtigt man kan noget alle de andre ansøgere ikke kan. Derfor bør du tage på alle de kurser der er relevante for dit fag. Selvom du ikke tænker at det er super relevant så overvej det grundigt alligevel. For det kan være en fordel alligevel.