Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi stod for noget tid siden og skulle til at ændre på vores boligsituation. Da vi begge havde fået et arbejde, kunne vi godt tænke os noget større og bo i og have lidt mere plads til hvis der også skulle foregå en familieforøgelse i den nærmeste fremtid. Derfor ville vi gerne hurtig finde noget nyt der passede os godt. Vi kendte til vores krav til en yn bolig og vi kunne rigtig godt tænke os at få et hus i provinsen eller en forstad hvor vi havde mulighed for have og et mere roligt område at kunne etablere en familie end hvis vi stadig boede i en lejlighed inde midt i byen.

Det vi gjorde var at vi tog fat i en boligadvokat fra Aarhusområdet som kunne hjælpe os igennem hele processen. De kunne selvfølgelig ikke finde huset for os, men så snart vi havde et hus vi gerne ville have så klarede de resten af arbejdet og vi kunne fokusere på at klare vores arbejde og få vores hverdag til stadig at fungere. Det var rigtig rart at vide at der var styr på tingene og vi ikke blev snydt af hverken sælger eller ejendomsmægler og vi med vores boligadvokat havde en person der 100% var på vores hold og kun kæmpede for vores interesser.

Vi vil klart anbefale at benytte sig af boligadvokat når man skal flytte således at alt det besværlige arbejde med papirer og opkald frem og tilbage bliver klaret for en som vil frigive en masse tid og mentalt plads i en tid der i forvejen kræver en del af en og hvis man allerede er i gang med at pakke ens hjem ned, så er det rart at man ikke skal tænke alt for meget på andre ting og bare kan fokusere på at komme så godt videre som muligt.