Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som du måske ved så dyrker jeg håndbold på højt plan. Jeg træner flere gange om ugen, og så er der oftest kamp i weekenden. Det bliver selvfølgelig til mange timer håndbold om ugen og om måneden og derfor kommer der selvfølgelig også til at være en hård belastning på krop og sjæl. Så her er mine 3 tips til at holde mig igen og motiveret

Ordentlig kost

Jeg sørger for at tænke meget over det jeg indtager. Jeg tæller hver en kalorie så jeg ved hvor meget jeg spiser og kan se hvad det er jeg spiser. Det gør også at jeg tænker mere over det i længden. Det er vigtigt at spise sundt hvis kroppen skal fungere. Du ville jo heller ikke smide det forkerte brændstof på din bil

Restitution

De dage hvor der hverken er kamp eller træning sørger jeg for at hvilke godt så min krop kan restituere optimalt. Til det bruger jeg recovery boots som hjælper mine ben med at komme ovenpå igen. Samtidig kombinerer jeg det med 9 timers søvn om dagen

Gode venner og familie

Derudover så modtager jeg bare rigtig meget støtte fra både venner og familie der hjælper mig i hverdagen hvis tingene er ved at brænde på og jeg møder bare stor opbakning hjemmefra.