Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I alt den tid jeg har gået i skole, har jeg altid haft det meget svært. Det har aldrig rigtig ligget til mig med alt det boglige og derfor var jeg ikke rigtig så lykkelig i skolen som jeg kunne se mange af mine veninder var. Mange af dem har da også siden hen afsluttet finde uddannelser på universitetet som jeg helt sikkert aldrig var kommet igennem. Min konstante skoletræthed var både gældende i folkeskolen og på gymnasiet. Det var først da jeg kom videre på den uddannelse jeg faktisk drømte om som også have en mere praksis nær hvilken at jeg faktisk blev glad for at gå i skole, gik op i fagene og fik gode karakterer.

Jeg var altid helt fortabt i de meget boglige fag som f.eks. matematik og dansk og kom aldrig ret godt igennem andre sprog når vi f.eks. skulle lave en oversættelse af dokument og derfor håbede jeg aldrig at det var mig der blev udpeget til at skulle læse min oversættelse højt

Men jeg kom igennem og det gjort jeg takket være en blanding af hårdt arbejde fordi jeg havde en drøm at arbejde hen i mod og så gjorde jeg det fordi jeg havde gode venner og veninder der støttede mig hele vejen igennem og godt vidste at jeg havde det svært. Derfor var de også altid klar til at hjælpe mig hvis jeg havde det svært og det ville ikke være pinligt eller føltes som et nederlag for mig hvis jeg gik til dem for at få hjælp. Derfor kan det helt sikkert også anbefales at være ærgerlige overfor dine venner hvis du er i en lignende situation. Det med at have et klart mål med min uddannelse gjorde også meget og gjorde at jeg kunne se en mening med at stå op hver morgen og slæbe mig et sted hen jeg ikke rigtigt ville være