Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har i mange år gået og levet mit lev i bedste velgående uden at tænke på at noget var galt med mig. Jeg har selvfølgelig haft en omgang sygdom en gang i mellem, men derudover så har jeg aldrig haft behov for medicin eller andet for at komme igennem min dag. Men det var lige indtil for nyligt

Jeg sad en dag og var slet ikke i stand til at se hvad det var der stod på et skilt da jeg kørte bil. Samme dag oplevede jeg og observerede problemer med at se ting langt væk. Jeg gik lidt i panik for jeg har altid været glad for at jeg aldrig har skulle bekymre mig om at gå med briller eller andet for at kunne se verden omkring mig.

Men den gik ikke længere. Jeg smuttede en tur til min lokale optikker og fik en synsprøve. Optikeren var meget chokeret over at jeg først var kommet ny og at jeg åbenbart nærmest var blind, han ville i hvert fald ikke være tryg ved at køre bil med mig.

Så jeg måtte jo indse at jeg nok skulle til at bære kontaktlinser eller briller. Optikeren anbefalede at jeg startede ud med briller og senere kunne skifte til kontaktlinser hvis jeg aldrig synes at brillerne blev en del af mig. Jeg fik god vejledning til at finde de helt rette briller til mig og i dag har jeg det faktisk okay med mine briller. Den gode vejledning jeg fik hos optikeren, har helt sikkert hjulpet med til at finde det rette par som jeg også kunne blive glad for. De gik op i hvilken stil jeg allerede havde og nogle der kunne passe til mig som person. Derfor er jeg rigtig glad for mine briller og vil gerne opfordre andre til hvis de oplever problemer med synes at tage hånd om problemet og erkende at man nok har behov for hjælp