jeg køber Vichy her

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er officielt slut, og efterårskulden melder sig på banen. Det betyder, at temperaturen falder, og vores hud er derfor ekstra udsat disse måneder. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at pleje huden med gode produkter, så den fortsat bliver tilført de stoffer, den skal have.

Handler om gode produkter

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder de produkter, der passer til dine behov. Dette afhænger af din hudtype, hvorvidt den har tendens til at være tør eller fedtet. Mulighederne er mange, når det kommer til forskellige mærker, og ligeledes forholder det sig, hvad angår pris og kvalitet. I efterårskulden er din hud ekstra udsat, og du kan af den grund med fordel overveje produkter af lidt bedre kvalitet, der ikke indeholder unødvendige stoffer og parfume, der kan medføre at din hud tørre ud. Vichy er et rigtig godt bud på en serie af hudplejeprodukter, som indeholder mange af de stoffer, som din hud har behov for. Vichy producerer forskellige cremer afhængig af dine behov, hvilket betyder, at du uden tvivl kan finde en, der passer til dig. Jeg køber Vichy her.

Handler om gode rutiner

Det kan nogle gange virke tidskrævende at skulle passe og pleje sin hud, men det betaler sig i det lange løb. For at gøre det lettere for dig selv, kan du med fordel gøre det til en fast morgen- og aftenrutine. Sørg for at rense huden godt inden sengetid og smør ansigtet ind i en god natcreme. Om morgenen gentager du rensningen og skyller derved nattens fedtstoffer af. I denne forbindelse er det vigtigt at tilføre huden nye olier, hvilket du gør med din dagcreme. Et andet råd er, at du hver søndag forkæler huden med en god nærende, ansigtsmaske, så du er frisk og klar på en ny uge.