mit outfit

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kulden er nu kommet, og det er derfor tid til at vi skifter ud i garderoben med de lidt varmere klæder. Når jeg er udenfor i denne tid, har jeg altid mit standardoutfit på, som jeg i denne artikel gerne vil beskrive for jer. Det er et dejlig varmt sæt, og man får nærmest lyst til at komme udenfor, for at gå en tur.

Pelsfrakke med lækkert foer

Når jeg skal have en ny vinterfrakke, så går jeg altid efter en lækker og pelsfrakke som er dejlig varm, og blød at have på – både på inder – og ydersiden. Farven på min pels jakke er hvid, hvilket godt kan være rigtig sart at gå med udenfor – men er absolut min favorit. Farven spiller ikke den store rolle her, mht. hvad du skal vælge, da det er varmen der er vigtigst – så vælg bare den farve som du holder mest af.

Skindhandsker med indvendig foer

De handsker som jeg synes man holder varmen bedst i, er helt klart et par skindhandsker med indvendig foer. Kulden kommer aldrig ind under skinden, og foeret er blød og varm at have sine hænder i. Mine skindhansker er sorte, men alt efter din stil kan du også vælge et par i brun.

En vinterstøvle med indvendig foer

Der er ikke noget der er værre, end at fryse på sine fødder og tæer. Jeg har derfor altid vinterstøvler som også har indvendig uld foer. Min vinterstøvle er af læder og igen i farven sort. De er mindre sarte, og kan tåle at gå i det våde vejret, uden at skulle vaskes hele tide.

Noget jeg aldrig glemmer at tage på, er naturligvis mit Rolex ur, når jeg går ud fra min dør. Jeg kan slet ikke forestille mig at gå ud for min dør uden mit ur på håndleddet. For mig er accessoires en rigtig vigtig påklædning.