Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er selvfølgelig en kliché at begynde i fitness når vi rammer januar og et nyt år begynder, men jeg har jo været i gange i noget tid og derfor er denne periode blot lidt irriterende for mig da jeg bare synes at fitnesscentrene er overfyldt og glæder mig lidt til at tilstandene bliver normalt igen. Men mens alle folk går forvirret rundt for at finde den maskine de nu skal til, så vil jeg forsøge og tage min træning til næste skridt til min træning for at komme i endnu bedre form end jeg er nu.

Mit mål er helt sikkert at have en flot krop til når vi rammer sommeren og derfor er det helt store mål selvfølgelig er smide det overflødige fedt, men samtidig så ønsker jeg også at musklerne rundt omkring på kroppen bliver lidt mere markeret. Ikke at det skal se sådan helt vildt bodybuilder lignende ud, men jeg vil gerne have at man kan se musklerne lidt. Jeg har overvejet slankepiller som disse, men prøver den helt “naturlige” vej først.

Derfor er jeg begyndt at skære i min diæt så jeg generelt indtager færre kalorier, dyrker cardio hver eneste dag og styrketræner hver dag også.

Jeg er meget påpasselig med hvad jeg indtager. I min hverdag tæller jeg grundigt kalorier og sørger for at jeg ikke indtager for meget. En måde jeg holder mine kalorier nede på, er ved at indtage mere protein for at holde sulten tilbage, det gør jeg blandt andet igennem proteinpulver. Det er ikke sådan at jeg fanatisk holder mig tilbage, hvis mine venner inviterer over på en hyggelig aften, så vil jeg gerne have at jeg stadig kan deltage i den slags.

Min cardio er en kombination af nærmest alt forskelligt cardio du kan forestille dig. Cykling, løb på ude og inde, romaskine, crosstrainer, og dans ved høj intensitet. Det giver god afveksling i kroppen og gør det aldrig ensformigt

Når jeg alligevel er i centret for at dyrke cardio, så tager jeg også lige en times tid med styrketræning for at få markeringen af musklerne på plads