Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er så mange forskellige stile i verden, og det kan være svært at finde, den der passer perfekt til dig. Hvis du kunne tænke dig at finde din egen stil, så læs med her. Der er selvfølgelig en masse forskellige stilkategorier som minimalistisk, boheme og vintage. At finde din egen stil handler ikke om at holde sig inden for en bestem kategori, men i stedet at blande de ting man kan lide fra de forskellige grupper.

Find inspiration

En ting man altid kan gøre, hvis man føler sig på bar bund med sin stil er at søge inspiration. Du kan blandt andet få inspiration fra forskellige tøjbutikker som ByBaunbaek – boheme tøj online. Man kan få inspiration mange steder fra, men et nemt sted at gøre det, er sociale medier. Instagram kan give dig en masse flotte billeder af flotte outfits, som du sikkert kan finde nogle gode dele i. Det er vigtigt ikke at kopiere andres stile, men i stedet tage dele fra deres stil, som du kan lide og tilføjer det ind i dit eget skab. Når du har fundet nogle pæne dele, kan du kigge videre i butikker, og lede efter de bedste tilbud, så du kan bygge det perfekte klædeskab op.

Når du har en masse ting i dit skab, der udgør din personlige stil, er det også vigtig at huske at have nogle basisdele, som man kan bygge et outfit op med. En sort langærmet trøje og et par helt normale jeans, så man er sikker på at kan bruge alt sit tøj sammen med noget, der matcher. En sidste god ting at huske på, når man skal finde sin egen stil, er at man skal lytte til sin egne meninger og være mindre opmærksom på, hvad andre folk synes om ens stil.