Weekend

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ligesom så mange andre elsker jeg, når vi når fredag eftermiddag, hvor jeg får fri fra arbejde og kan starte weekenden. Jeg elsker faktisk at have weekender, hvor jeg ikke har nogen planer, fordi jeg føler mig mere spontan og fleksibel til at gøre de ting, jeg får lyst til. Selvom jeg har det sådan, bliver jeg også rastløs, hvis jeg bare skal være hjemme hele weekenden. Derfor har jeg samlet et par gode råd til, hvad I kan lave i weekenderne.

Besøge spændende livsstilsmesser

Sidste weekend blev vi rastløse i løbet af lørdag formiddag, og vi bestemt os derfor for at tage på livsstilsmesse. Jeg opdagede senere, at det er noget, der sker forskellige steder i landet flere gange om året, og det er bestemt ikke sidste gang, vi har gjort det. Stemningen var super god. Der var mange lækre boder rundt omkring, som solgte lækkert interiør, mad og rejser. Jeg var vild med den måde, som de forskellige forretninger reklamerede på. De havde alle sammen beachflag som disse med deres eget design foran deres boder. Det var en sjov og anerledes måde at gøre det på, og det skabte godt overblik, når vi gik rundt på messen.

Weekend i naturen

Ligesom så mange andre elsker jeg naturen. Det er lige meget, om det regner. Bare det at være i naturen og få frisk luft er skønt. Derfor anbefaler jeg, at du bruger din weekend i naturen. Det behøver ikke at være en overnatning i telt med mad over bål. Det kan sagtens klares med nogle gode ture i skoven eller langs vandet.

Husk at få ladet op til en ny uge

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du husker at få slappet af og ladt op til en ny uge. Det kan du selvfølgelig gøre på flere forskellige måder. Jeg elsker at lave søndag om til en spa-dag, hvor jeg forkæler mig selv hele dagen igennem. Jeg laver lækker mad, tager et langt brusebad og forkæler min krop med et fodbad, en fugtgivende ansigtsmaske og en hårkur.