Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis det er noget, som fascinerer mig, så er det stærke kvinder. Det er stærke mødre, forretningskvinder, kendte osv. Det er generelt kvinder, som står ved dem selv og kæmper for noget godt.

Stærke mødre

Stærke mødre kan være alle mødre. Mødre der går hjemme, mødre der arbejder, mødre der har et barn, mødre der har flere børn. I det hele taget er det blot mødre, som virkelig arbejder (om det er hjemme eller ej) samtidig med at de giver en masse kærlighed til deres børn og andre omkring dem. Dette er blandt andet min egen mor, som jeg virkelig ser op til. Når jeg en dag får børn, så håber jeg helt sikkert, at jeg vil være ligeså sej som hende.

Forretningskvinder

Når jeg siger forretningskvinder, så kan det være rigtig mange forskellige. Det kan være Helle Thorning-Schmidt, som var Danmarks første kvindelige statsminister. Det synes jeg var virkelig imponerende. Det kan også være selvstændige mindre erhvervsdrivende, som har drivet og tror på at det kan lade sig gøre. En af disse er Majbritt Lund. Hun hjælper virksomheder med deres markedsføring, heriblandt hjælper hun dem med at lægge en effektiv kommunikationsstrategi. Du kan læse mere om hende her.

Kendte kvinder

Når jeg siger kendte kvinder, så kan det i virkeligheden ligeså godt være forretningskvinder. De to flyder nemlig sammen. Det kan eksempelvis være Angelina Jolie som kæmper for menneskerettigheder. Tænk at bruge sin stemme til at kæmpe for noget vigtigt i verden. Det tager jeg hatten af for. Dette kan også være Christina Aguilera, som er stærk ved at fortælle hele verden om, hvordan hendes barndom var med en voldelig far. Dette kan hjælpe andre i samme situation samt oplyse uvidende om, hvordan det kan være. Det kan også være Michelle Obama, som har gjort et indtryk på hele verden, selvom det var hendes mand, som var i rampelyset.