Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Så er det nøjagtigt én måned, siden jeg stoppede med at ryge. Eller i hvert fald siden jeg tog det sidste hiv. Derfor vil jeg her redegøre for, hvordan det er gået. Allerede nu kan jeg godt spoile lidt: Endnu har jeg ikke røget en cigaret. Og det er glædeligt.

Jeg har aldrig følt mig mere fuld af energi, hvilket er rigtig fedt. Det er noget, jeg er glad for, for jeg har faktisk i længere tid følt mig meget træt og søvnig, når jeg var hjemme. Som om jeg ikke orkede noget. Det gjorde jeg heller ikke.

Jeg har fået mere overskud

Det skyldtes ikke mangel på D-vitamin, som jeg ellers troede. Nej, det skyldtes simpelthen min usunde livsstil. Og jeg fandt faktisk hurtigt ud af, at roden til min usunde livsstil var dybt forplantet i mine rygevaner.

Man får ofte at vide, at man ikke skal gabe over for meget, hvis man lægger cigaretterne på hylden. Det kan være svært at skifte cigaretter og fast food ud med sund motion og sund mad, men det er ikke desto mindre, hvad jeg har gjort.

Sådan gjorde jeg

Hvordan har jeg så gjort det? Tja, det skyldes, at jeg har brudt med et meget simpelt mønster. Når jeg røg cigaretter, havde jeg det bekvemmeligt. Alt, jeg foretog mig indimellem mine cigaretter, var fyldtid.

Det startede som en pause fra hverdagens trummerum at tage en cigaret, men overtog snart hele mit sind. Jeg cravede cigaretter. Og derfor følte jeg heller ikke, at jeg havde overskud til at lave mad. Simpelthen fordi cigaretterne fyldte for meget.

Jeg er dog ikke alt for hellig. Ikke endnu, i hvert fald. Jeg har nemlig ikke bare droppet cigaretterne – de er skiftet ud med en e-cigaret. For nu i hvert fald. Planen er, at jeg dropper den, når jeg har brugt det sidste e-væske, jeg har tilbage.

EFTERLAD ET SVAR