balloner og festpynt

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min bedste veninde fyldte 30 i sidste uge, og det skulle selvfølgelig ikke gå ubemærket hen! Derfor arrangerede vi i fællesskab et surpriseparty, og jeg kan lige love jer for, at hun blev overrasket.

Hun skulle forkæles

Det sidste års tid har været en smule hårdt for min veninde, da hendes mor har været igennem et grimt sygdomsforløb. Heldigvis er hun erklæret rask i dag og ser friskere og stærkere ud for hver gang, jeg ser hende. Ikke desto mindre var vi i den tætte vennegruppe enige om, at hun skulle fejres lidt ekstra i år. Det er jo heller ikke hver dag, man fylder 30.

Vi gik all in

Vores veninde skulle fejres med maner. Derfor besluttede vi at gå all in og leje et festlokale i vores lokalområde, så der var plads til både venner og familie. Vi pyntede op med festlige balloner, der til sammen skrev “Tillykke med de 30 år” og sørgede for højtalere, som kunne spille noget god musik. Derudover bestilte vi selvfølgelig også en omgang lækker mad og en masse kolde drikkevarer. Med andre ord skulle der ikke spares på noget, festen var nemlig vores gave til hende.

Troede vi skulle til en anden fest

Når I læser ovenstående, tænker I måske, at min veninde garanteret havde luret den. Det havde hun slet ikke, for vi havde nemlig fundet på en genial plan – synes vi i hvert fald selv. Jeg har kendt hende siden folkeskolen, og hun har nærmest været en del af familien lige siden. Derfor var det ikke så underligt, at hun modtog en invitation til min søsters 35-års fødselsdag. Hvad hun ikke vidste var, at det i virkeligheden var hendes egen fest, hun var blevet inviteret til. Hun blev så overrasket, og jeg kommer aldrig til at glemme hendes ansigtsudtryk, da hun trådte ind i lokalet.