selfie
selfie

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du også typen, der tager selfies? Selvfølgelig er du det. Det gør de fleste mennesker. Når du alligevel har telefonen fremme for at forevige dig selv, kan du lige så godt sørge for, at det bliver ordentligt. Her får du et par gode råd til, hvordan du tager den perfekte selfie.

#1: Overvej situationen, før du tager din selfie

Vi går allesammen på toilet, spiser, roder og så videre. Det er der imidlertid ingen grund til at forevige (eller belemre andre med), så derfor er det første råd, at du bør overveje situationen, inden du begiver dig i kast med at tage din selfie.

#2: Har du det rigtige udstyr?

Før du kan tage et godt selfie, er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Og med udstyr menes selvfølgelig mobiltelefon. Du kan finde det billigste mobilabonnement her, og så mangler du bare telefonen. For at du får den mest optimale selfie, bør du vælge en telefon, der som minimum har 5mp på frontkameraet.

#3: Vælg den rette baggrund og belysning

Undgå modlys og mørke skygger, når du tager din selfie. Det er vigtigt, at der er et godt lys samt en flot baggrund, der er med til at gøre din selfie dét bedre end konkurrenterne.

#4: Du bør stå i midten af billedet

Det er altid en god idé, hvis der er symmetri i billedet. Derfor bør du altid placere dig i midten af billedet, når du tager en selfie. Glipper det, kan du altid bruge et redigeringsværktøj som Photoshops gratis app eller Snapseed, som ligeledes er et gratis billedbehandlingsprogram.

#5: Drop trutmunden og andre fjollede positurer

Lad være med at lave trutmund, når du tager selfies. Det er sjældent, at andre synes, det ser lige så godt ud, som du selv gør.