hvalpetræning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange former for hundetræning og der er mange der tilbyder det, jeg har fundet en af landets bedste, nemlig jeanettes hundeskole, som tilbyder hvalpetræning til alle hvalpe. Min hund Simba og jeg har været ved jeanette, og det har været en stor succes. Læs med her.

Til opstartsmøde med hvalpetræningen blev vi introduceret til forskellige teknikker og fik fortalt hvad træningen indebar. Ligeledes fortalte Jeanette om hvordan vi nemt lære hundes dæmpende signaler, som kan skåne os for en masse uheldige situationer i hverdagen. Træningen består af forskellige øvelser og der bliver gjort meget ud at bruge en god verbal kommando, når hunden gør noget det er rigtig eller forkert. Så når din hund har gjort hvad du ønsker, giver du kommandoen og herefter en godbid. Hvis hunde gør det modsatte, er der ingen godbid.

Bliv opmærksom på hundens signaler

Ligeledes fortalte Jeanette også om en del information omkring hunden, som gør det nemmere at forstå hundens måde at reagere på. Hunde er farveblinde, men hører og ser meget bedre end os mennesker. Det er en af de vigtigste ting for at forstå hundens adfærd og vores interaktion med den.

Hunde sender mange signaler til hinanden, ved at anvende diverse kropsdele. For at disse signaler skal betragtes som kommunikation, kræves ændringer i modtagerens adfærd, som ikke sker tilfældigt, men netop på grund af den anden hunds adfærd. Hunden anvender alle dele af kroppen til at sende meddelelser.

Tag til hvalpetræning ved jeanette og bliv klogere på din hund og dig selv.