vintergarderobe

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er ved at være ovre og denne sommer har bestemt ikke været noget at prale af. Vi har stort set ikke haft brug for alle være lækre sommertoppe, sandaler og ikke mindst vores badetøj. Det har været koldt i mange dage og vinteren begynder at ramme landet. Med andre ord skal vi til at finde vintergarderoben frem eller som mange af os også gør, ud og investere i noget nyt.

Hvis man kigger på kalenderen kan man da også se, at vi nærmer os 1. oktober og med 1. oktober har vi for alvor ramt efteråret og vinteren venter på sig. Jeg er allerede så småt ved at være mig klar til vinteren indtog, og hvad er mere passende at gøre op til vinteren, end at shoppe til det? Ikke ret meget andet, hvis du spørger mig.

En ny sæson er for mig ensbetydende med, at der skal lidt nyt i garderoben. Det er ikke fordi jeg skal fylde mit tøj skab med helt nye ting, men lidt nyt skal der altså til, det er sådan jeg markerer en ny sæsons indtog.

Derfor er jeg gået i det shopping-mode og er begyndt at lede efter mange af de gode tilbud. Jeg vil gerne betale for det god kvalitet koster, men jeg er samtidig ikke interesseret i at betale overpris, og er ikke typen som betaler fuld pris for særlig mange ting, med mindre jeg virkelig gerne vil have det. Jeg er nok det man kalder for en tilbudsjager, og jeg kan bruge mange timer på internettet, for at finde den rigtige pris.

Jeg faldt over Rabatbanditten, som havde en lang række lækre rabatkoder til forskellige webshops. En af dem, som jeg har brugt op til flere gange, er rabatkoden til stylepit, som giver 10% og gratis fragt på en lang række vare. Tag et kig på siden, og lur mig, om der ikke er en rabatkode som kan friste dig.

DEL
Tidligere artikelRejse søges !!!!!
Næste artikelKonference med jobbet