Rør

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som jeg skrev i går, har jeg kigget på nyt gulv. Jeg havde faktisk skrevet det indlæg i mandags, men havde ikke fået godkendt det til udgivelse før i går. Men jeg endte faktisk med at bestille gulvet allerede i mandags¸ så jeg kunne få ordnet gulvet inden jul.

VVS’er skal reparere mit rør

Her til morgen begyndte arbejdet så med at bryde det gamle gulv op, så der kan blive gjort klar til det nye. Desværre gik der et eller andet helt galt, så der sprang et vandrør under gulvet. Vi kunne heldigvis hurtigt redde det, så jeg får ikke en vandskade. Det ser heller ikke ud til, at projektet som sådan bliver forsinket. Der er dog lige det, at jeg i hvert fald skal have repareret røret, inden der kan komme nyt gulv oven på. Jeg er heller ikke så vild med at bruge for meget vand, mens det er i stykker.

Jeg er derfor allerede begyndt at undersøge, hvordan jeg kan få en VVS’er til at reparere røret. Der er en del VVS-forretninger i mit lokalområde, men jeg har ikke prøvet nogle af dem før. Det er kun en lille del af et rør, der skal udskiftes, så de burde alle kunne klare det. Men lige netop derfor vil jeg heller ikke risikere at betale overpris for det.

Gør det selv

Jeg faldt også over en side på nettet, der sælger VVS-ting. Jeg overvejer, om jeg måske bare skal bestille den lille dims og montere den selv. Det ser umiddelbart ikke så svært ud, og så vidt jeg kan læse mig til, er der ikke noget i vejen for at gøre det selv. Der findes også masser af VVS-guides på nettet, hvis jeg skulle blive i tvivl.

Det er et meget lille rør, der er sprunget, så mon ikke, jeg selv kan klare det. Ifølge siden har jeg den lille rør-dims allerede i morgen, så jeg kan komme videre med gulvet hurtigst muligt. Jeg glæder min nemlig til at have det hele på plads, så jeg kan nyde mit gennemrenoverede hjem. Og jeg glæder mig ikke mindst til at se mit flotte sildebensgulv – sådan et har jeg nemlig altid drømt om!