Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Printerpapir er en vigtig komponent i enhver lager- eller forsyningslager. Den type papir, der er købt, skal effektivt repræsentere virksomhedens specifikke forretningsbehov såvel som dets samlede image. Uanset om printerpapiret bruges til udskrivning af high definition-billeder, daglig kontorkorrespondance eller bindende kontrakter, vil valg af det rigtige papir sikre, at det endelige produkt ser ud som skarpt og professionelt. Der er tre hovedattributter, du skal overveje, når du vælger kopipapir: papirvægt, lysstyrke og hvidhed. Forenkle papirkøbsprocessen ved at gøre dig bekendt med hver attribut og begynde derefter at bruge dit helt nye og perfekte kopipapir. Du kan både købe papiret online eller i en dagligvarebutik, men ønsker du noget specielt skal du i en printerbutik.

Lysstyrke

Farvekontrast er en nøglefaktor i produktionen af smukke dokumenter. Jo lysere papiret er, jo lysere og lysere er output. Selvom den officielle definition af lysstyrke er ganske teknisk, bruges lysmandens lysstyrke skala til at indikere mængden af lys, der reflekteres fra overfladen på et papir. Papirets lysstyrke er numerisk rangordnet fra hundrede til hundrede; det højere tal indikerer et større lysniveau. På lysstyrkeskalaen har standardkopipapir en klassificering mellem 80 og 100. Når du producerer billeder, skal du huske, at billeder på mindre lyst papir ofte kommer meget mørkere ud. Disse generelle regler kan variere afhængigt af den anvendte printermodel, og om papiret er inkjet-fotopapir, matfinish eller glaseret finish.

Hvidhed

Udtrykket hvidhed henviser til lysets kvalitet eller i dette tilfælde den specifikke skygge af papiret. Generelt er hvidhedsindekset udtænkt, så jo højere hvidhed, jo hvidere papirmateriale. For at skelne mellem lysstyrke og hvidhed skal du tænke på følgende: lysstyrke svarer til wattstyrke, mens hvidhed angiver skygge. Hvidhed er en særlig vigtig egenskab, man skal overveje, når man køber papir til farveudskrivning. Samlet set dikterer den delikate balance mellem blæk / toner og papirskygge det endelige resultat.