Sommer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi er efterhånden godt inde i sommeren, og selvom vejret stadig er lidt ustabilt, nyder jeg solen i fulde drag!

Jeg ELSKER simpelthen sommer og sol, og lige så snart der er den mindste udsigt til varme stråler, er jeg den, der er hoppet i bikinien. Derfor har jeg også allerede testet sommerlooket af, og jeg tænkte, at jeg ville dele nogle af mine tanker med jer.

Let tøj

Når solen skinner, og jeg har ferie, har jeg ét eneste krav til mit tøj: det skal være behageligt. For det meste betyder det, at tøjet gerne skal sidde løst og være i tyndt stof, men det er ikke altid så enkelt. Der findes et hav af kjoler, som enten er for korte, nemt kommer til at lugte, eller hvor stropperne hele tiden falder ned.

Derfor er det lidt af en jungle at finde den rigtige, men denne skønhed har virkelig passet mig godt i år – og så beskytter den samtidig skuldrene, så de ikke får bragende sol hele dagen.

No makeup

Det kan nogle gange være svært at være sommerlækker, når sveder driver af en, ansigtet skinner af klistret solcreme, og det faktisk er for varmt til at bruge makeup. Derfor sværger jeg til et par små tricks, som gør mig sommerlækker dagen lang.

Jeg farver mine bryn en gang imellem, så mit ansigt altid har en smule kant, uanset hvad jeg ellers har på. Jeg bruger den almindelige brynfarve fra Matas, og den har jeg altid været meget tilfreds med.

På vipperne har jeg overvejet extensions, men jeg er ikke helt klar til det endnu. Jeg synes, de er meget arbejde, når meningen netop er, at vipperne skal kunne holde til alt uden besvær. Derfor har jeg i år brugt vippeserum fra Revitalash, som virkelig er helt fantastisk. Mine vipper er længere og tykkere, og det giver bare lige det der ekstra til looket.

Håret

Jeg foretrækker at have mit hår sat op, når det er varmt. Jeg er dog ikke særligt god til det, og jeg har svært ved at lave en flot og fyldig hestehale i mit hår. Heldigvis har jeg fundet en løsning, som i hvert fald hjælper det meste af tiden: Før mit hår tørrer alt for meget efter hårvasken, lader jeg være med at rede det og kommer i stedet en masse mousse i, og så sætter jeg det op, når det er tørt. Det giver en helt fantastisk hestehale eller knold, som er fyldig hele dagen.