Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som overskriften antyder, så har vi hjemme hos os valgt at holde vores sommerferie i Danmark i år. Der er flere grunde til at vi har valgt at gøre netop det. Vi har førhen være på flere udlandsture og det er noget vi også nyder rigtig meget når vi er afsted og vil bestemt ikke afvise at vi kommer til at tage turen udenlands igen en gang i fremtiden. Vi har da også flere lande på tegnebrættet som nogle steder vi godt kunne tænke os og besøge, så derfor kan i nok se mig i udlandet på et tidspunkt igen. Men denne sommer går turen til et luksussommerhus hvor forkælelse er i højsædet og der bare skal være fokus på afslapning, så må vi bare håbe vejret er med os også, så vi også kan komme til at ligge lidt udenfor at slikke sol. Kunne du tænke dig at læse mere om sådan et luksussommerhus, så kan du læse mere her

Klimavalg

En af de grunde til at vi har fravalgt en udenlands tur er på grund af klimaet. Vi synes det vil være bedst hvis vi hverken sætter os ind i flyver der forurener rigtig meget, eller bruger 20 timer i en bil på at køre sydpå på kør selv-ferie. Derfor har vi valgt bare lige at tage den korte tur til sommerhuset.

Økonomien

Den anden grund til at vi vælger at blive i Danmark lige nu er også på grund af den økonomiske situation. Vi har pt ikke sparet så meget op som vi gerne ville og derfor må man begrænse sig lidt. Det vigtigste med en ferie er jo heller ikke at man skal være et ekstra ordinært sted hvor der er luksus over det hele. Det vigtigste er at man får slappet af med folk man kan lide og at man får ladet batterierne helt op igen så man er klar til at give den en skalle på arbejdet.