telemarketing

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi har efter en længere periode gået med tanker omkring at bruge telemarketing til vores mulige kunder på arbejde, da vi er begyndt for alvor at vokse. Det er dog først noget, som lige er blevet besluttet, da det i lang tid har været på bordet ved cheferne. Det er dog blevet besluttet, at vi skal begynde på det med det samme, da vi vil kunne mærke en markant effekt på det.

Opgaven er endt på mit bord

Efter vi har besluttet, at vi skal gøre brug af telemarketing, er det blevet min opgave at finde den helt rigtige virksomhed, som kan varetage opgaven med vores telemarketing. Jeg synes derfor også, at det er en spændende opgave, da jeg også får lov til at få mere ansvar. Jeg synes også selv, at telemarketing kan være et spændende område for vores virksomhed, da det kan være med til at åbne døre for flere kunder.

Processen er en læringsproces

For mig personligt, er denne proces med at finde en virksomhed, som skal varetage vores telemarketingsopgave, en læringsproces hvor jeg kan lærer en masse. Jeg tager derfor også opgaven meget seriøst, da det hele vil falde på mig, hvis jeg ikke finder de helt rigtige. Jeg er derfor begyndt at lede hele området igennem, så jeg er sikker på, at jeg finder frem til den helt rigtige virksomhed.

Jeg har fundet den helt rigtige

Efter længere tids søgen, har jeg nu endelig fundet frem til den helt rigtige virksomhed. Det har været en svær proces, da der har været rigtig mange virksomheder, som kunne tilbyde en god service. Jeg har dog valgt en telemarketing virksomhed, som jeg mener, kan varetage lige præcis vores opgave. Jeg ser derfor også frem til, at vi kan påbegynde vores samarbejde, så vi for alvor kan rykke vores virksomhed fremad. Jeg er også glad for det store ansvar, som jeg fik, da jeg har lært en masse.