Vi skal ekspandere...

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som i har fået et indblik i tidligere på bloggen, arbejder jeg inden for tøj og mode branchen og vi er begyndt at tænke på det tyske marked. Det er et meget spændende tiltag, da det er mig som har fået ansvaret for at indhente en vide omkring det tyske marked. Tyskland er jo et enormt markedet, så glæder jeg mig til at komme i gang, da jeg tror, da det kan blive rigtig spændende.

Partner i det tyske marked

Det er vigtigt vi tænker på alle de udfordringer der kan være på det tyske marked og har det med i vores overvejelser. Inden vi for alvor kan gå i gang med arbejdet, er vi nødt til at få en viden omkring det tyske marked, da vi ikke har den store viden omkring tyskland. Der findes en lang række eksperter inden for etablering af virksomhed og generel indtrængning på det tyske markedet. En af dem som jeg finder interessant er virksomheden Germantarget som tilbyder eksportrådgivning omkring det Tyske, Østrigske og Schweiziske marked. De har store viden omkring det tyske marked, og vil derfor være en god partner.

Store muligheder i vores nabolande

Grunden til at virksomheden har valgt at fokusere på det især det tyske marked, er fordi, at de ser store mulighed i Tyskland. Landet har mere end 80 millioner indbygger og klare sig rigtig godt rent økonomisk. Vi er klar over at det ikke kun er os, som vil den vej, og at mange andre virksomheder ser den vej. Men markedet er så stort at der hvis vi bare får en lille bid af kage, vil vi være godt tilfredse. Og mine kollegaer er klar på denne udfordring. Alle på arbejdspladsen er begyndt at være spændte, da man godt kan mærke, at det er noget stort i gang. Jeg er også selv meget spændt på udviklingen, da det bliver rigtig spændende at komme i gang med.