arbejde

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Efter en længere periode, hvor der har været besvær på arbejdspladsen, skal vi have en ny funktion, så vi får et bedre overblik over virksomhedens aktiviteter. Der har i længere tid været bøvl med vores nuværende funktion, da den har svær ved at få skabt et overblik, som har gået ud over virksomheden. Det er derfor blevet bestemt, at vi skal have et helt nyt system.

Vi skal bruge ERP

Virksomheden har valgt at bruge Enterprise Ressource Planning, også kaldt ERP, som ny funktion til virksomheden. Den skal være med til at hjælpe virksomheden, så vi kan få et nemt og hurtigt overblik over virksomhedens aktiviteter. Det er også på høje tid, at virksomheden vælger en ny funktion, da den gamle funktion har skabt en masse besvær. ERP har gjort hele arbejdsprocessen nemmere, da vi nu hurtigt og nemt kan få et overblik. Det kan varmt anbefales at bruge ERP, hvis man arbejder i en virksomhed, hvor man har svært ved at få skabt et overblik over virksomhedens aktiviteter. Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere omkring ERP, kan du finde det her.

Arbejdsgangen er blevet nemmere og hurtigere

Efter vi har skiftet til ERP, er arbejdsgangen blevet langt mere effektivt, da vi alle sammen nu har mulighed for at få et nemt og hurtigt overblik. Det er også med til at gøre arbejdsdagen nemmere for mig, da jeg ikke hele tiden skal have fat i min chef, hver gang jeg skal bestille noget.

Jeg kommer glad hjem

En af de positive effekter som er sket, efter vi har skiftet til ERP, er den glæde, jeg føler, hver dag jeg kommer hjem fra arbejde. Førhen kunne jeg godt være frustreret og ked af det, da der nogen gange var en masse problemer på arbejdspladsen, fordi vi havde et så dårligt system. Nu kommer jeg glad hjem, og det er rigtig vigtigt for mig.