Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal dit firma flyttes til en ny lokation, kan det godt give nogle forstyrrelser i jeres hverdag, og det kan nemt blive besværligt og hektisk. For at undgå det, kan du med fordel leje en flyttebox, som kan drages nytte af i både erhvervs- og privatflytning. Læs videre om flyttebox her.

Erhvervsflytningen med en flyttebox

Udfør nemt din erhvervsflytning med en Flyttebox. Din flytning bliver på mange måder nemmere ved brug af en flyttebox eller flyttecontainer. Containeren bliver med en lastbil leveret så tæt på firmaets dør som muligt, og I kan pakke ned og læsse i containeren i jeres helt eget tempo. Der står altså ikke et flyttefirma med en masse dyre flyttemænd, som stresser jer. Pak ned og fyld i containeren i jeres eget tempo. Derefter henter en lastbil containeren og leverer den til det ønskede sted, hvorefter I pakke ud i jeres tempo. Dette er en løsning, hvor flytningen sker glidende, nemt og roligt, og det er ovenikøbet billigt. Tag stilling til, hvor stor containeren skal være og læg en plan for flytningen; så hjælper I jer selv.

Privatflytningen med en flyttebox

Ligesom flyttecontaineren er smart til erhvervsflytning, er den i den grad også en fordel i privatflytning. Nem flytning med en flyttecontainer. Du kan, når du skal flytte vælge selv at drive din flytning, eller du kan få en flytteforretning til at hjælpe dig. Du kan enten få flyttemænd til at hjælpe dig, eller du kan spare penge ved at leje en smart flyttecontainer. Flyttecontaineren kan tage plads lige ude foran din dør, og du kan få en lås på, så dine ting står i sikkerhed. En lastbil kører, ligesom erhvervsflytningen, lige til den ønskede adresse, og du har også al den tid, du skal bruge, så du kan gøre det i dit eget tempo.