Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske tænker du, at det at leje en bus kun er relevant, hvis I er en større gruppe, der skal fragtes fra A til B. Ligesom i skolen når man skulle på studietur eller udflugt. Det er busserne også stadig oplagte at bruge til, men de kan også så meget andet.

Der er masser af muligheder, når det kommer til busudlejning, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du vil blive overrasket over, hvad du rent faktisk kan arrangere med en bus. Læs med her og få idéer til, hvad du kan leje en bus til.

Bustyper til forskellige formål til en billig pris

3bustilbud er en busplatform, hvor du kan få et overblik over de forskellige bustyper og priser. Du vil hurtigt finde ud af, at der findes bustyper til mange forskellige formål – alt sammen til en billig pris.

Du kan vælge at leje en dobbeltdækkerbus, hvis I er en stor flok, der skal afsted på rejse eller udflugt. Den kan rumme helt op til 89 personer, så der er masser af plads. Der er også turistbusser, som kan rumme op til 55 mennesker. De er meget populære, da de kan bruges til mange forskellige formål.

Hvis I er en mindre gruppe, der skal afsted, så er en minibus et godt valg. Den kan også bruges til forskellige formål. Både familietur, firmaudflugt, skoleudflugt og meget mere. Der er også VIP bus og partybus, som er perfekte, hvis du gerne vil gøre ekstra ud af det.

Sæt gang i festen med en partybus

At leje en partybus er den perfekte måde at sætte gang i festen på. Det er en oplevelse, som hverken du eller gæsterne vil glemme, da det er en anderledes og sjov måde at feste på.

Måske drømmer du om at køre rundt i partybussen med dine venner og feste natten lang? Det kan også være, at I skal på pubcrawl og gerne vil fragtes rundt i partybussen? Uanset hvad så kan du være sikker på, at festen kommer op på et helt nyt niveau. Så hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af festen, så er en partybus lige sagen.

Gør busturen til noget særligt med en VIP-bus

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af busturen og gøre den til noget helt særligt, så skal du have fat i en VIP-bus.

En VIP-bus er en luksusbus, der er noget ud over det sædvanlige sammenlignet med en almindelig bus. Her er udtrykket, komforten og faciliteterne helt i top. Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil forkæle familien, vennerne eller kollegaerne lidt ekstra.

Du kan f.eks. leje en VIP-bus til firmaudflugten, en polterabend, bryllupskørsel eller måske som koncertkørsel. Prisen er dyre ved VIP-busser, men det er også en helt anden oplevelse, du får i forhold til de billigere turistbusser.

Du kan derfor leje en bus til mange forskellige formål. Der er masser af muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er både plads til dig, der gerne vil gøre det så simpelt og billigt som muligt, men der er også plads til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.