Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være, at du endnu ikke er fulgt med på moden med et smart kontorbord, der kan hæves og sænkes. Der er dog mange gode fordele ved at anskaffe sådan et bord til kontoret. Bordet kan justeres, så medarbejderne selv kan bestemme, om de vil stå op i en periode, eller om de vil sidde ned. Generelt kan bordet også være med til at forbedre sundheden hos kontorets medarbejdere. Her kan du læse mere om fordelene. 

Undgå nakke- og rygproblemer

Mange arbejdspladser har allerede investeret i de smarte borde til kontoret, som kan hæves og sænkes. Bordet kan blandt andet være med til at forebygge nakke- og rygproblemer. Mange medarbejdere, der sidder foran skærmen på arbejdspladsen, har enten haft problemer med smerter i nakken eller ryggen. Dette skyldes, at de sidder ned foran computerskærmen med en dårlig kropsholdning. 

Hvis du investerer i et hæve sænkebord, har medarbejderne mulighed for at hæve bordet, så de kan stå op foran computeren i en periode. På den måde får de en meget bedre kropsholdning, som kan være med til at forebygge smerter i ryg og nakke. Du kan finde flotte borde til kontoret på https://haeve-saenkebord.dk/. Snart er det slut med den dårlige kropsholdning.  

Forskellige arbejdsstillinger

Et hæve sænkebord giver medarbejderne muligheden for at prøve forskellige arbejdsstillinger af. Når de skiftevis vælger at stå og sidde, vil det være med til at øge deres blodcirkulation. Dette kan også være med til at øge deres koncentrationsevne. Medarbejderne får altså nemmere ved at koncentrere sig, hvilket kan give mere fokuserede og skarpe løsninger på arbejdsopgaverne. 

Det kan derfor være en stor fordel at investere i et godt kontorbord, som både kan hæves og sænkes. Du får glade medarbejdere, som selv kan bestemme om de vil stå eller sidde, når de arbejder.