Efterår

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Efterårsferien er nu officielt forbi, og arbejdet kalder. Jeg vil dog mene, at jeg er helt klar på at gå i krig med de mørke måneder nu. Jeg har nemlig haft en helt fantastisk efterårsferie, hvis du spørger mig, er vejret perfekt for tiden.

Hvorfor rejse til varme lande, når vi har det danske efterår?

Jeg plejer ikke at tage ud at rejse i efterårsferien, da jeg dels elsker det danske efterår og dels plejer at have et par hængepartier, der skal samles op på. Derfor vil jeg ikke stresse mig selv med at planlægge ferie og alt muligt andet unødvendigt, når jeg kan slappe lige så godt af derhjemme. Derfor har jeg bare været hjemme i ferien, set en masse af mine gode venner og udnyttet de mange aktiviteter, Odense byder på.

Jeg var blandt andet forbi den årlige Harry Potter-festival, hvor hele midtbyen bliver forvandlet til et stort Harry Potter-univers. Der var både banken Gringotts, Madam Malkins Kappeværksted, Borgin Burkes og meget mere. Selvfølgelig vrimlede byen også med små børn i Gryffindor-udklædning, men det er jo bare hyggeligt (det meste af tiden).

Når vi nu alligevel var i byen, og for at føle mig lidt som en voksen igen, sluttede vi dagen af på Oluf Bagers Gård, som er en af de bedste restauranter i Odense. Den ligger fint i centrum, og maden er SÅ lækker! Jeg ved også, at mit arbejde planlægger at holde firmajulefrokost der i år, så måske er jeg heldig at besøge den igen snart.

Vi fik deres almindelige menu, hvor man får ni (9!) retter serveret lidt ligesom tapas. Det var sindssygt lækkert, og især unghanen var hele besøget værd i sig selv. Hvis du vil have en rigtig god restaurantoplevelse i Odense, kan jeg i hvert fald kun anbefale, at du overvejer Oluf Bagers Gård.

Øl i store mængder…

Men nu skal det hele jo heller ikke blive alt for seriøst, så jeg udnyttede også ferien til at få min første dato i kassen. Jer, der ikke bor i Odense, kender det måske som at drikke sig til ridder eller noget lignende, men i Odense hedder det altså at drikke dato. Jeg har ikke prøvet det før, så det var absolut på høje tid. Det gik heldigvis rigtig godt, og jeg havde faktisk ikke tømmermænd dagen efter. Det skyldes nok, at jeg dels drak ret langsomt og dels festede videre i en del timer bagefter. Men jeg er i hvert fald en oplevelse rigere, så nu skal jeg bare gøre det igen inden for et år for at bevare min titel. Jeg kan jo altid som nødplan gøre det i efterårsferien næste år 😉

…men også en masse motion

Sidst men ikke mindst har jeg faktisk også fået dyrket en del motion i ferien, og det har været skønt. Jeg har nemlig ikke haft ret meget tid i de sidste par uger, så det var lækkert at komme lidt ud. Jeg elsker også efterårsvejret, og jeg har heldigvis ikke ramt noget regnvejr. Jeg har cyklet tre lange ture, og så har jeg gået en tur på cirka 10-12 km i skoven også. Den perfekte efterårsmotion, hvis du spørger mig!

Jeg håber, at I har haft en lige så lækker ferie og også har nydt vejret lige så meget som mig – det har da i hvert fald været skønt det meste af tiden.