Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det hele bliver for meget, så har jeg mulighed for at justere nogle ting, så det kan holdes ud igen. Sådan en periode har jeg netop været igennem, og det er jeg superglad for, for jeg har ikke rigtig overskud til, at det skal ramle sammen om ørene på mig.

Jeg har hyret hjælp

Det er lang tid siden, jeg har haft tid til mig selv. Tid til alle de ting, der gør mig glad. Derfor har jeg nu besluttet mig for, at jeg skal til at rydde op i min tilværelse. Hvorfor? Simpelthen fordi jeg ikke længere kan overskue, at al min tid går til ting, som jeg måske ikke synes er så fede.

Det første, jeg gjorde, da jeg tog min beslutning om, at nu skulle mit liv vendes på hovedet, var at bestille noget rengøringshjælp. Jeg har simpelthen ikke kunne overskue, at jeg skulle gøre rent i mit hjem, før det var pænt, og det har jeg nu taget konsekvensen af. Derfor har jeg bestilt en, der kan komme og hjælpe mig med at gøre rent. Du kan læse mere om det foretagende her.

Jeg skal på landet

Ellers går det nu meget godt. Jeg kan måske godt komme til at tage ud at rejse her i weekenden, hvor jeg har planlagt, at jeg skal ud og besøge mine forældre. Jeg tænker mig, at jeg gerne vil være væk i lidt tid, og det glæder jeg mig til. Jeg har ikke set dem i lang tid og derfor skal det da nok gøre godt med, at jeg kommer ud og ser dem.

Nu vil jeg tage ned at handle, for jeg har brug for at slappe lidt af. Derfor gider jeg ikke gøre det senere. Jeg skal have en pizza til aftensmad, for jeg har ikke mod på at lave mad selv.