Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er så fedt, det jeg skal fortælle jeg nu. Hvis du har læst overskriften, så ved du det allerede. Har du derimod ikke lyst til at få spoilet overraskelsen, så skal du ikke læse overskriften. Nå, men ikke desto mindre, så får du den gode nyhed her… Jeg har fået kørekort!

Jeg har aldrig været mere stolt

Jeg tror faktisk ikke, at jeg nogensinde har været så glad, som jeg er lige nu, før. Det er en fed følelse, og jeg glæder mig helt vildt meget til at komme ud at køre bil. Hvorfor? Jo, såmænd fordi det er en drøm, som jeg har haft, siden jeg var en lille tøs.

Jeg har dog ikke nogen bil på nuværende tidspunkt, men sådan er der jo så meget. Heldigvis for mig har jeg nogle søde forældre, der har en rigtig lækker Fiat, som jeg kan få lov til at låne. Jeg ved dog ikke, hvor heldigt det er for dig, for nu skal jeg virkelig ud at gøre landevejene usikre, kan jeg godt love jer for 😉

Man lærer først at køre bil ordentligt, når man har kortet

Alternativt så har jeg et par veninder, hvis bil jeg kan låne. Det ville være rigtig fint, for man siger jo, at man først lærer at køre bil, når man har fået sit kort, og derfor er det da lidt mærkeligt, at man skal bestå køreprøven, før man overhovedet har kørt i lang nok tid.

Men sådan er der jo så meget. Selv dumpede jeg den to gange, fordi jeg blev nervøs, og det er jo ikke ligefrem superfedt, men sådan er det nu engang. Jeg har i hvert fald betalt det, jeg skulle, for mit kørekort.

Hjem til mine forældre nu

Nu vil jeg runde af, for jeg har nogle rigtig stole forældre, som jeg skal hjem og besøge. De har virkelig ønsker, at jeg skulle få det her kørekort i lang tid, fordi det er noget, der virkelig trækker kegler – og så kommer jeg nok også foran i jobkøen nogle steder. Jeg tog forresten mig kørekort i Aarhus.