Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg ser frem til næste uge, for der skal jeg på konference med mit arbejde, og det bliver så spændende. Jeg ved ikke mere om det, end at det er dem her, der arrangerer det, og så kender jeg til emnet, hvilket jeg vil belyse for dig lidt senere. Det bliver spændende, men I får det først at vide, når jeg har været afsted.

Glad for mit job

Generelt er jeg faktisk rigtig glad for mit arbejde, fordi jeg synes, det er superfedt, at vi deltager i så mange forskellige events (du kan se mere her: https://eventrepublic.dk/da/firmaevents/), og det gør, at jeg føler mig velkommen og værdsat på samme tid.

Det er jeg rigtig glad for, for jeg har tidligere igennem mit daværende arbejde oplevet, at jeg ikke rigtig blev værdsat. Der var jeg mere bare et tandhjul, der skulle passe ind i maskineriet, men sådan ser jeg det ikke længere. Det kan selvfølgelig også have noget at gøre med, at jeg har mere erfaring, end det ellers har været tilfældet.

Fundet lidt læsestof selv

Nå, men jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg skal til konference, for det er lang tid siden, jeg har lært noget nyt, som jeg virkelig kunne bruge til noget. Og det er jo ellers hele meningen med at tage på konference, fordi man skal fyldes med ny viden, der egner sig i forhold til det arbejde, jeg rent praktisk opfylder.

Alternativt har jeg fundet på nogle superfedt, som jeg vil læse, inden jeg skal på konference. Vi har fået nogle foldere, som vi har fået til opgave at læse lidt mere i – men jeg har også fundet et par sider på nettet, som jeg har tænkt mig at læse mere om, inden jeg skal afsted. Så er jeg så godt forberedt, som det overhovedet er muligt for mig at være.