Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg gør meget ud af min lejlighed, det skal ikke være nogen hemmelighed. Men ikke desto mindre, så synes jeg, at jeg har gjort lidt mere ud af den her på det seneste, og det er superfedt, må jeg jo nok indrømme.

Det er fordi, at det er ved at være vinter, og så skal der altså ske noget, hvis jeg vil være sikker på, at jeg kommer helskindet igennem vinteren, fordi jeg plejer at synes, at det er så kedeligt og tørt at sidde indenfor hele tiden. Det er jo ikke værd at være udenfor, fordi det er så koldt. Og det sætter altså høje forventninger til indeklimaet. Men her får du lige et kort indblik i, hvad jeg har gjort.

Jeg har malet

Jeg har malet min ene væg, så den skiller sig ud. Det er rigtig fedt, og jeg må da indrømme, at jeg synes, det er superfedt. Det synes jeg, fordi alle mine vægge har været hvide indtil nu, og derfor er det noget, jeg er rigtig glad for, at jeg lige fik taget mig sammen til at male dem. Jeg overvejede at hyre en maler fra Fyn, men jeg gjorde det selv.

Planter i hjemmet

Jeg har besluttet mig for, at der skal noget mere natur ind i min bolig. Det skal der af den simple årsag, at jeg har droppet det for længe siden, og det er en af de dummeste beslutninger, jeg nogensinde har truffet. Det er også godt med planter i hjemmet, når det er vinter, fordi de bidrager til at skabe et dejligt klima.

Planter er med til at gøre hjemmet rigtig fedt, og jeg har især været glad for mine bregner. Det er superfedt, og jeg glæder mig til at vise mit hjem frem for mine forældre, der kommer på besøg i weekenden.