Blå gave med bånd

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min kollega, som også er en god veninde, venter sit første barn og er lige gået på barsel i sidste uge. På kontoret var vi selvfølgelig enige om, at hun skulle have en lille gave med fra os alle sammen. Jeg er den, der kender hende bedst, så jeg meldte mig frivilligt til at købe gaven – og jeg er så tilfreds med resultatet!

En gave til mor

Når man går på barsel, får man typisk en masse ting til den lille ny. Derfor blev jeg ret hurtigt enig med mig selv om, at vores barselsgave skulle være en gave til mor. Jeg anede dog ikke hvad, det skulle være, så jeg indledte jagten på den perfekte gave. Det var lidt udfordrende, for jeg ville gerne undgå en triviel gave, som enhver kunne give hende.

Efter at have ledt et stykke tid, faldt jeg over den helt perfekte hjemmeside. Her kunne jeg få ventetøj, ammetøj og en masse andet lækkert til en nybagt mor. Det bedste af det hele var næsten, at tøjet på hjemmesiden er økologisk og i super lækker kvalitet. Min veninde går ret meget op i økologi og naturlige produkter, så valget faldt på en smuk og behagelig vente- og ammekjole i økologisk materiale. Hvis I har lyst, kan i kigger nærmere på hjemmesiden her. De sælger også tøj til kvinder, som ikke er gravide, så der er lidt for enhver kvinde. Jeg fandt for eksempel selv en lækker strik i økologiske bomuld.

Det perfekte match

Vi gav hende gaven på hendes sidste arbejdsdag inden barslen, og hun blev så glad for den. Man kunne tydeligt se, at hun var rørt over, at vi tænkte på hende. Jeg besøgte hende i weekenden, og der havde hun kjolen på. Den klæder hende så godt, og jeg er ret stolt af at have ramt så meget plet.

DEL
Tidligere artikelHer er mine vinterhobbyer
Næste artikelStærke kvinder