Ny lampe

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når jeg har ferie, kan jeg altid godt lide at gøre lidt ekstra ud af min lejlighed. Det er der, jeg får ryddet op, smidt ud, gjort ordentligt rent og den slags. I denne her sommerferie har jeg virkelig nået meget, og det er faktisk næsten blevet til en hel mini-renovering. Jeg har blandt andet købt en ny lampe, som jeg har glædet mig til at fortælle mere om.

Lækker lampe til mit spisebord

Det er især stuen, der har fået en tur. Jeg har investeret i et nyt sofabord, frisket sofaen op med nye puder og købt et par lamper. Blandt andet denne her toplækre lampe fra Ballroom, som jeg har drømt om i et stykke tid. Jeg opdagede Ballroom på Instagram for et stykke tid siden, og siden der har jeg drømt om en af deres flotte lamper. Jeg synes, de er superflotte og søde, og så er de stadig ret ukendte.

Jeg synes nemlig godt det kan blive lidt fladt, hvis man bare har præcis samme indretning som alle andre, og det er der ofte en tendens til på Instagram. Det er som om, man bare skal have en lampe fra Tom Dixon, en Kubus-stage og en Kählervase, så har man god stil. Men det gider jeg altså ikke – man skal kunne se min personlighed. Og hvordan gør man bedre det end i en lampe i lyserød og guld, to af mine yndlingsfarver?

Væggen har også fået en tur

Jeg har givet den ekstra gas med oprydningen og fornyelsen denne gang. Det betyder blandt andet, at jeg faktisk har malet en væg i stuen. Jeg har længe tænkt, at der skulle ske noget nyt, og det blev så en væg i den flotteste turkisblå farve. Indtil videre er jeg helt vild med resultatet, og det matcher også mine nye lamper helt fantastisk. Faktisk har jeg med denne lille mini-renovering næsten lavet farveskemaet i min lejlighed helt om, og det gør faktisk en kæmpe forskel. Nu har jeg lamper i messing, guld og lyserød, og det passer fantastisk til nogle af de detaljer, jeg har indført i lejligheden i det sidste års tid.