Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det lyder måske mæskeligt i manges øre, men strik er faktisk kommet på mode igen. Det som er moderne er at man tager udgangs i en gammel traditions sweater og giver den et lille twist. Et lille twist på den traditionelle sømandssweater, ses flere steder og f.eks. som lang, feminin trøje strikket i blød alpaka-uld og silk mohair . Mønsteret kan typisk være af det kendte Sjeystjørna mønster som betyder syvstjerne, angiveligt fordi den består af syv små stjerner, der er sat sammen i firkanter. Jeg har fundet af par opskrifter på nettet, og prøvet mig frem, læs med her.

Igang med en større strikke opgave

Jeg har kastet mig ud at i noget af en opgave. Jeg har før i tiden strikket en del, men det med at følge en opskrift er normalt ikke mig. Jeg elsker at være kreativ og prøve mig frem, og i dette projekt er jeg nødt til at forholde mig til opskriften. Jeg skal både forholde mig til strikkefasthed, og her anbefales der 16m glatstik i mønsteret, som svarer til 10 cm. Derudover er der i dette tilfælde et for og et bagstykke som ikke umiddelbart bør nærstuderes. Jeg er stadig i gang med projektet og holder jer løbende opdateret i mine fremtidige links. Hvis du skulle være interesseret i hvor jeg handler mit garn, så er det på webshopppen allerupstrik.dk. Her kan du finde et stort udvalg af forskellige garntyper bla. Arwetta, Katia og Cewec garn. Ligeledes har hjemmesiden også et stort udvalg af strikkeopskrifter som du med fordel kan blive inspireret af.